30 Mart 2008 Pazar

o bir kahraman

öyle harika bir laptopa sahibim ki adaptörü prizden çıkarınca kendiliğinden kapanıyor. öyle uslu, öyle anlayışlı ki hiç yormuyor. bütün pencereleri kapatacak halim olmadığını anlamış görünüyor. üstelik öyle sadık ve öyle yerini benimsemiş ki kendini desktop sanıyor. can ya can.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

açılırsa bir de açmak istediğinde tuşlara dokunmadan, kitaplardan dahi can olacak. (:

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Benim pil de öldü iyice. Elektrikler gidince yarım saat sonra benimki de gidiyor. Yeni pil almaya kalktım 100 dolar. Off off...

уαѕємin... dedi ki...

:)) yüzümde gülümsemeyle okudumm
benim pc de sapıtmış durumdaa herkesin pc de var bi sorun toplu isyan mı çıkartıyolar ne :)

sevgileer

Hülya Konar dedi ki...

iş arkadaşlarımdan birisi (niye iş arkadaşı diye belirttiysem!) priz olan biyerde laptabı kullanacaksam şarjı takıp pili çıkarmamı söyledi.çünkü pil şarjda kullanınca acaip pili yiyomuş ömür olarak...bak şimdi doğrumudur değilmidir yedi mi beni bilmiyorum ama işime geldiği için artık öyle yapıyorum.gerekmedikçe pilini takmıyorum.böylece şarjı bitiyor psikolojisinide atlatmış oluyorum çünkü elektrik kesilmediği sürece şarj hep fullll :)))

dide dedi ki...

zifiri: onu da yapsalar bile dahasını isteriz :)
recep hilmi: aynı dertten muzdaripiz.
yasemin:teşekkürler efenim.
hülya: süper fikir. denemek lazım. sağol:)

gosalynmallard dedi ki...

ben de aynı sorundan muzdaribim. bi süredir bataryasız kullanıyorum laptop'ı. recephilmi'nin batarya fiyatı yine iyiymiş, benimki onun iki katı felan =(

ama şöle bi yöntem duydum. bataryanın içinde de kocaman kocaman piller var. hani böyle duvar saatlerinin içinde olanların daha da büyük olanlarından. onlardan bi şekilde edinilirse yine eskisi gibi kullanabiliyomuşuz laptoplarımızı.

belkim de sadece bir şehir efsanesidir. ya da biri beni fena halde yedi bilemedim şimdi =)