28 Şubat 2008 Perşembe

födödö


ben fdd' yi hiç sevmem. ama her yıl türkiye geneli sınavına girerim. hiçbir zaman da almazlar kapıdan. hep "yarım saat erken gelin" derler ama 5 dk öncesine kadar dersane kapısının önünde bekletirler. bir de bu sınav kışın olduğu için donarız soğuktan. nöronlarımız bile buz tutar, aksondan dentrite impuls gitmez. o derece yani. bi de azar işitiriz. "yassah gardeşim anlamıyonuz mu yav" diye. aman iyi ki bi türkiye geneli sınavınız var, alın sizin olsun.

7 yorum:

Eski defter dedi ki...

Sen öğleden önce mi girdin?

Yaf benim en fazla Türkçe yanlışı yaptığım sınav oldu.

dide dedi ki...

hayır ben pazar girmiştim. bu arada ne zaman açıklanır?

Eski defter dedi ki...

15 gün içinde diyorlardı. Tam bilmiyorum.

Okyanu∫takί rüzgar ~ dedi ki...

Merhaba :)

Fdd iyidir tavsiye ederim acnak geometri kitabından uzak durun =) genellikle ilk testler kolay olsada zamanla diğerleri adamı fena kasıyor. ancak gayet kaliteli o eski öss calışytığım kabusdolu gecelerden yadigar olarak eski odamın rafında öylece duruyorlar =)


Bununla ilgili bu akşsam bir şeyler yazacağım bak =) yazasım geldi =)

eloise vera dedi ki...

ben de girdim o sınava! (:

öss denen hedehödüyü bir saat evvelden bitirdiğim için sayısalcı olmama rağmen gittim türkçe-2 ve sosyal-2 de çözdüm. çok merakla beklemekteyim neticemi.
ayrıca födödö denen yer belki bana üç milyar verecek. ya.. çünki öykü yarışmasına katıldım. o sebeple födödö'ye laf yok!

dide dedi ki...

evet ben de erken bitirdim ama hastaydım erken çıktım.födödö değil 3 milyar araba verse sevmiyorum kendilerini. özellikle tuvaletleri çok pis. tabi ben ankara födödöden bahsediyorum. adanadaki güzel olabilir :)

okyanustaki rüzgar: geometri kitaplarını ise almıştım lise 2de. biraz çözüp bıraktım. senin zamanındaki kitapla aynı değil sanırım.

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Final'in eski kalitesi kalmadı bence...